Τρέξε Καμμένο, τρέξε…

Ένας πονηρός πολιτικός επιχειρεί πάντοτε να βγάλει το βύσμα από τον…. του και να το φυτεύσει στου άλλου….

Μπαλζάκ

Ο Τσίπρας ευφυώς ποιών και πιεζόμενος σκληρά από τους Εταίρους έχωσε για καλά το βύσμα του προσφυγικού προβλήματος στο καημένο το Καμμένο που τρέχει και δεν φθάνει.

Μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου είχε υποχρέωση να ετοιμάσει δύο στρατόπεδα (Σχιστού – Σίνδου) και πέντε (5) hotspots

Ο Καμμένος έπραξε το ίδιο. Έχωσε το βύσμα βαθειά στα ΓΕΕΘΑ – ΓΕΣ.

Προς δόξαν των αισχρών και ποταπών, ορνεοκέφαλων εταίρων της ΕΕ, αυτού του Παραδείσιου Οργανισμού (που μας έχωσαν άφρονες πολιτικοί μας), που επιβάλλουν ασφυκτικά όρια χρόνου.

ΕΝ τω μεταξύ άφρονες αγροτοπατέρες, ενθαρρυνόμενοι από αφρονότερους της Αντιπολίτευσης, κλείνουν αυταρχικά και παράνομα, παραβιάζοντας το Σύνταγμα (Άρθρο 19) τα τελωνεία και τις πύλες της χώρας αποστερώντας από έσοδα το δύσμοιρο Κράτος. Αυτή είναι η Ελλάδα, θα έλεγε ο Σημίτης.

Πάλι οι, κατά Πάγκαλον, αντιπαραγωγικοί αξιωματικοί του Στρατού, θα σηκώσουν το φορτίο.

Ξανά – μανά ο κ. Πίτερ Κάλεριτζ

Ο Βρετανός δικηγόρος, συνεργάτης του κ. Θ. Λιακουνάκου, που κατέθετε, αρχές Δεκεμβρίου, επί 12ώρο σε ομάδα ανακριτών.

Ελέγχθη, και επιβεβαιώνεται προοδευτικά, ότι ο Άγγλος ευπατρίδης «κελάηδησε» κανονικά, γι’ αυτό και αφέθηκε ελεύθερος καταβάλλοντας μόνο 200.000 € ως εγγύηση.

Ένα, ωραίο, κελάηδισμα του ακούστηκε πρόσφατα. Μαύρο χρήμα, πολύ μαύρο, σχεδόν πίσσα,  από την αγορά των θρυλικών αεροσκαφών ΕΜΠΡΑΕΡ (Σουηδογαλλοβραζιλιάνικα) κατέληξε στους κ. Α. Τσοχατζόπουλο, Ιωάννη Σμπώκο και σε άλλους πολιτικούς και στρατιωτικούς υπαλλήλους και κρατικούς αξιωματούχους (πλήθος αγγέλων ψάλλουσι) προκειμένου οι ανωτέρω να προωθήσουν «πάση θυσία» την προμήθεια!

Ποιον το ευτελές ποσό; Δέκα τρία εκατομμύρια δολάρια. Ένα μικρό ποσό εισπράχθηκε από τον DRA. Κάντα, καθ’ ομολογία του.

Το «ρευστό» κατατέθηκε, αρχικά στην εταιρεία HIGHWOOD (ΜΟΝΑΚΟ – ΒΗΡΥΤΟ) ιδιοκτησίας κ. Γ. Κάμαρη ο οποίος κατέθεσε ότι, στην πραγματικότητα, ιδιοκτήτης ήταν ο Σμπώκος! Με το χρήμα αυτό έγιναν επενδύσεις. ο Κ. Καλεριτζ πρόσθεσε νέα επιβαρυντικά στοιχεία κατά τη νέα κατάθεσή του την 12-01-16. Ακολούθησε νέα κατάθεση Καμάρη –  Λιακουνάκου Αμφότεροι δήλωσαν άγνοια της υπόθεσης. Και ναι μεν ο κ. Θ.Λ. προφυλακίζεται ο κ. Γ. Κάμαρης όχι. Φαίνεται ότι ο δεύτερος ξανακελαηδάει.

Η μίζα της ΕΜΠΡΑΕΡ έκανε κρουαζιέρες από Βηρυτό, Μονακό, Αγ. Πετρούπολη όπου και κούρνιαξε σε σίγουρες επενδύσεις ακινήτων. Άρα θα μάθουμε όλα, τα πολλά, όρνεα που τάισαν;

Και από την ψυχρή Αγ. Πετρούπολη

Στις θερμές Μπαχάμες! Σε μαγικά νησιά θέλω να βρεθούμε. Έλεγε ένα υπέροχο τραγούδι του Γιώργου Μουζάκη της δεκαετίας του ’50.

Πέραν του κ. Κάλεριτζ εμφανίστηκε στην ανάκριση διαφθοράς έτερον καλλικέλαηδον …πτηνόν βαρώνος – τραπεζίτης Ελβετός κ. Ράινερ Βίλχεμ Μαρί Μπούσεκερ, ο οποίος αφού αφίχθηκε στο κλεινόν άστυ αθορύβως, λαβών, το πρώτον, εγγυήσεις ότι δεν θα κρατηθεί.

Τι κατέθεσε ο τραπεζίτης μας; Ότι τριάντα τρία εκατομμύρια ευρώ, επαναλαμβάνω, τριάντα τρία εκατομμύρια ευρώ, ιδιοκτησίας του ημετέρου κ. Πάνου Ευσταθίου και συνεργάτη του, Αξιωματικού ΕΑ ταξίδευαν από την Ελβετική Τράπεζα BVD – PARIBAS  στις Μπαχάμες όπου και…. αναπαύονται στην Τράπεζα PRIVATEINVESTMENTLTD και στη Διεύθυνση POBOXN….. στο Νασάου. Η Τράπεζα αυτή, δηλαδή έχει ως έδρα ένα ταχυδρομικό κουτί!!!

Ο κ. Μπούσεκερ κατέθεσε μάλιστα αριθμούς λογαριασμών σε Τράπεζες των κ. Π. Ευσταθίου και συνεργάτη του με τις ακριβείς καταθέσεις έκαστου. Ο πρώτος με 33 εκ. €, όπως προανέφερα, και δεύτερος,  1,5 εκ. €

Ο κ. Μπούσεκερ είπε κι άλλα πολλά που δεν είναι δυνατόν να τα γνωρίζουμε (θα τα μάθουμε , σιγά – σιγά) αλλά και πρόσθεσε το παράδοξο και φαιδρό ότι δέχθηκε (Νοε 2014) επίσκεψη στο γραφείο του, φίλου – συνεργάτη ο οποίος του άφησε…. αμανάτι ένα δεματάκι με 5 kg χρυσό προς φύλαξη. Η κατάθεση έγινε σε προγενέστερη ημερομηνία αυτής του κ. Κάλεριτζ.

Και ο Μπούσεκερ καταθέσας απήλθε. Δεν γνωρίζουμε από ποιες μίζες προήλθαν τα παραπάνω ποσά. Οι ανακριτές διαφθοράς ασφαλώς θα γνωρίζουν.

Ναι μεν, αλλά…

Με έχουν πρήξει, ειλικρινά, οι Συριζαίοι.

Προ ημερών όμως κάπως συνήλθα.

Είδα την κ. Ντόρα Μητσοτάκη (είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε, δήλωσε) να επισκέπτεται τον κ. Πάνο Καμμένο στο ΥΕΘΑ όπου, όπως ανακοινώθηκε, είχαν συνεργασία επί του προσφυγικών και αμυντικών θεμάτων.

Έκανα γρήγορα μια αναδρομή, ένα flashback που λένε οι Αμερικάνοι.

Το 2006, 7,8 στην Κυβέρνηση Καραμανλή η κ. Ν.Μ. ήταν κραταιά ΥΠΕΞ και ο κ. Π. Καμμένος Πρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας της Βουλής… Αμφότεροι ουδέν εγνώριζαν ή ποιούσαν την …. νήσσαν σχετικά με τα τερατώδη σκάνδαλα της Σημιτοκρατίας της κραιπάλης των Εξοπλισμών; Τα κουκούλωσαν καίτοι υπήρχαν διαπεραστικές κραυγές, ενίων δημοσιογραφικών εντύπων, ενίων…

Ο κ. Πάνος Καμμένος θυμήθηκε το τεράστιο σκάνδαλο της προμήθειας των Ε/Π ΝΗ-90 πέρυσι τέτοιο καιρό. Τίποτα π.χ. δεν είχε ακούσει ότι μαχητικά F-16 και άρματα LEOII, κουτσά και ανάπηρα, όταν αυτός ήταν Πρόεδρος Άμυνας Άμυνας.

Καλά και κάνουν και διαβουλεύονται το πώς θα μας ξανακυβερνήσουν. Βασίζονται στο γεγονός ότι ο Ελληνικός Λαός είναι λωτοφάγος, ξεχνά. Η μνήμη του είναι κοντή, ρηχή και θολή.

Συγγραφομανία

Τα περί της εμφανίσεως του νέου βιβλίου της κ. Μιμής – Λιάνη – Παπανδρέου με τίτλο «Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ», τα είπαμε.

Πληροφορούμαι, από θετική πηγή, ότι όταν στη κ. Μάρτζι Παπανδρέου διάβασαν τις πρώτες είκοσι σελίδες του παραπάνω πονήματος της Μιμής (γράφω της διάβασαν γιατί η ίδια παρότι υπήρξε πεθερά, σύζυγος, μητέρα Ελλήνων Πρωθυπουργών και η πάνω από 50 χρόνια στην Ελλάδα δεν καταδέχθηκε να μάθει να διαβάζει Ελληνικά) έγινε θηρίο και ακούστηκε να κραυγάζει «I’llgivetothehostesstheanswer, soon» . Όπως μεθερμηνευόμενο Ελληνιστή σημαίνει «Ετοιμάζω νέο βιβλίο να ρίξω στο κεφάλι της αεροσυνοδού».

Αφήνω τις χήρες και έρχομαι σε ένα άλλο συγκλονιστικό, συγγραφικό γεγονός. Ο κ. Θ. Πάγκαλος ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει την έκδοση βιβλίου για το… Ασφαλιστικό. Οϊ, οϊ μάνα μ…

Μα γιατί, αγαπητέ Κυρ – Θόδωρε, μπαίνεις σε παντελώς άγνωστούς σου τομείς και θα εκτεθείς οπωσδήποτε; Γιατί δεν κάθεσαι να γράψεις ένα βιβλίο τρίτομο, με τα εξής θέματα:

α) Η ξεφτίλα της Ύμιας και ο ρόλος μου, μαζί με τον Σημίτη.

β) Πώς εγώ και ο Σημίτης καταφέραμε με πίεση Τούρκων και Ολμπραΐτ να υπογράψουμε την κατάπτυστη συμφωνία της Μαδρίτης.

γ) Η υπόθεση Οτσαλάν.

Το βιβλίο θα γίνει το bestseller της 10ετίας και θα τα οικονομήσεις. Μπορεί να προσθέσεις και άλλους τομείς όπως π.χ. «Ο διορισμός του Ψυχάρη ως Διοικητή του Αγ. Όρους…»

Δευκαλίων Τρικορφίτης