projeleri

Ανακύκλωση πολιτικών σκουπιδιών κατηγορίας CCC

  • Κυριακή, 30 Ιουνίου 2013

Είναι γνωστές οι εκθέσεις διεθνών οίκων αξιολόγησης ότι η Ελλάδα αξιολογήθηκε, χαρακτηρίσθηκε διεθνώς για την οικονομία της (συνειδητό προϊόν ελληνόφωνων πολιτικών) ως «σκουπίδι» , «junk», «CCC», από S&P, Moody's, και την Fitch στις 13-7-2011.

Οι τελευταίες δηλώσεις από το ΔΝΤ ότι το ελληνικό δημόσιο χρέος δεν είναι βιώσιμο και οι δηλώσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση και ΕΚΤ ότι η μνημονιακή πολιτική στο πειραματόζωο Ελλάδα πρέπει να συνεχιστεί, αναδεικνύει και αποδεικνύει ότι οι δομημένοι πολιτικοί και τα δύο κόμματα που κυβέρνησαν την Ελλάδα υλοποίησαν πολιτική σκουπιδιού.

Ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, αυτή η κατάσταση «διεθνούς σκουπιδιού» έχει δημιουργηθεί από τους ελληνόφωνες πολιτικούς δράστες μέσα στα δομημένα πολιτικά κόμματα που κυβέρνησαν και παρήγαγαν διαπλοκή και διαφθορά και συνεχίζουν να παράγουν την πολιτική σκουπιδοποίησης του Ελληνικού Λαού, η οποία έγινε αντιληπτή από τους διεθνείς οίκους αξιολόγησης και βαθμολογήθηκε διεθνώς για τη διαφθορά της.

Ήδη η καθ’ υπόδειξη πολιτική διοίκηση εσωτερικής υποτίμησης στην Ελλάδα συνεχίζεται και ο πληθυσμός εξαθλιώνεται, φτωχοποιείται, προλεταριοποιείται, ενώ το κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα καταρρέει και η αξιοπρέπεια των Ελλήνων Πολιτών (θεμελιώδες συνταγματικό δικαίωμα, κατ΄ άρθρο 2 παρ 1 Συντ.) ξεφτιλίζεται και μετατρέπεται σε σκουπίδι στα χέρια των κυβερνόντων Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ.

Οι φτωχοποιημένοι Έλληνες οδηγούνται στην ανεργία. Οι περιουσίες τους θα κατάσχονται και ως κατηγορούμενοι θα σύρονται στα αυτόφωρα ποινικά δικαστήρια για απλήρωτα χρέη-χαράτσια που τους δημιούργησε το διεφθαρμένο δικομματικό πολιτικό σύστημα. Αυτοί που κατάντησαν την Ελλάδα διεθνές σκουπίδι επέδειξαν αντίστοιχη συμπεριφορά ως πολιτικά σκουπίδια.  

Διέδωσαν με θράσος και υποκρισία τον διεθνή εξευτελισμό της Ελλάδας ως Έθνος και Πατρίδα των Ελλήνων Πολιτών και είναι τα δομημένα στελέχη του δικομματικού πολιτικού συστήματος που κυβέρνησαν τη χώρα με τα παρελκόμενά τους.

Ο κοινοβουλευτισμός ως μορφή πολιτεύματος στην Ελλάδα ξεφτιλίστηκε με καθ’ υπόδειξη Μνημόνια, με απώλεια εθνικής κυριαρχίας, με συνεχή παραγωγή Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου, με υποτέλεια και υποκρισία διαπλεκομένων κομμάτων και στελεχών τους και με απαντήσεις υπουργού του τύπου «Δεν απαντώ» σε ερώτηση βουλευτή εντός του ελληνικού κοινοβουλίου.  

Ήδη στον τελευταίο κυβερνητικό ανασχηματισμό του Ιουνίου 2013, είδαμε το πολιτικό προσωπικό του συστημικού δικομματικού πολιτικού συστήματος να ανακυκλώνεται στην συγκυβέρνηση της χώρας και να δηλώνει ρητά ότι συνεχίζει τη γνωστή μνημονιακή υποτελή διοίκηση της χώρας, την ίδια τακτική υποκρισίας, σκουπιδοποίησης, φτωχοποίησης και με ένταση στοχευμένης εξαθλίωσης της Ελληνικής Πληθυσμιακής Οντότητας ως Διεθνές Πειραματόζωο κατ΄ εξακολούθηση και καθ’ υπόδειξη του διεθνούς σχεδιασμού της Τρόικας, Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Ο πρόσφατος κυβερνητικός ανασχηματισμός-ανακύκλωση των κυβερνητικών πολιτικών του ιδίου μνημονιακού φυράματος ανακυκλώνει πολιτικά σκουπίδια στο Βαλκανικό Νότο. Δικαίωση του Ελληνικού Λαού δεν έχει υπάρξει ακόμα. Υπάρχει φωνή Λαού για να υπάρξει Οργή Θεού;

Ιωάννης Σακκάς, Πρώην Εισαγγελέας, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

English French German Greek Italian Portuguese Russian Spanish

Η πρώτη εκπομπή που μεταδόθηκε από την ελληνική τηλεόραση για την ΑΟΖ στις 17.06.2006 από το "Κανάλι 10". Στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Τάσο Παπαδόπουλο ο καθηγητής του Maryland Θόδωρος Καρυώτης εξηγει, γιατί η ΑΟΖ υπερτερεί της υφαλοκρηπίδας,για την οποία τότε συζητούσε με τους γείτονες της, η ελληνική πλευρά.  

neokanalitpapad
logo 3003

KOURDISTO NEW